top of page

Over WHB Dakspecialist

WHB Dakspecialist is een professioneel, jong en tot op heden kleinschalig bedrijf opgericht naar aanleiding van oprechte interesse in het nu zo groeiende vakgebied: dak-werken.

 

Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in dit vakgebied binnen een ander bedrijf, was ik op zoek naar meer uitdaging. Ik wilde mij verdiepen in het vak; het aanleveren van de beste producten, het verwerken op de manier die de meeste garantie biedt en het afwerken op de meest nette en professionele manier. Hiervoor was het nodig om de stap te maken tot het opstarten van WHB Dakspecialist.

Wesley.JPG

Van een kleine reparatie tot vernieuwen van uw gehele dak, staat dakdekkersbedrijf WHB Dakspecialist voor u klaar.

Onze kwaliteitsgarantie

Als het om de bescherming van uw huis gaat, is kwaliteit van het allergrootste belang. Bij ons dakspecialistenbedrijf staat kwaliteit dan ook altijd voorop. Wij begrijpen dat uw dak niet alleen een functioneel onderdeel van uw huis is, maar ook een belangrijke rol speelt in het behoud van de esthetische waarde en de structurele integriteit van uw woning.

Onze toewijding aan kwaliteit begint bij onze vakmensen. Ons team bestaat uit hoogopgeleide en ervaren dakspecialisten die de nieuwste technieken en materialen beheersen. Of het nu gaat om het repareren van lekkages, het vervangen van dakbedekking, of het uitvoeren van routine-onderhoud, wij zetten ons in voor vakmanschap en precisie.

Daarnaast hechten we veel waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen. We selecteren zorgvuldig de beste dakbedekkingsmaterialen die duurzaamheid, energie-efficiëntie en weerbestendigheid garanderen. Hierdoor kunnen we niet alleen de levensduur van uw dak verlengen, maar ook uw energierekeningen helpen verlagen.

Onze service

01.

Geen voorrijkosten

02.

Gratis dakinspectie

03.

10 jaar garantie

04.

VCA Gecertificeerd

bottom of page