top of page

Dakrenovatie

Stormschade, vochtige plekken aan het plafond, een lekkende dakgoot en/of beschadigde dakpannen? Dan is dakrenovatie de oplossing. Het renoveren van uw dak zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het dak van uw woning. Het is vaak lastig inschatten wat er moet gebeuren aan uw dak als u hier niet dagelijks mee te maken heeft. Maak daarom een afspraak met WHBDAKspecialist om te kijken naar wat de beste oplossing is voor het probleem met uw dak.

Bespaar direct op uw energierekening met dakrenovatie

Een goede isolatie zorgt ervoor dat er weinig energie nodig is om uw woning warm te krijgen en te houden. Door het energiegebruik omlaag te brengen kan er iedere dag worden bespaard op de energierekening. Zeker in het geval van oude woningen en oude daken is er vaak veel winst te behalen.


Het dak is samen met de beglazing vaak de oorzaak van een hoge energierekening. Gaat u het dak renoveren dan is het goed om direct te kijken naar de isolatie. Doordat een betere isolatie kostenbesparend is, is het zelfs mogelijk om de dakrenovatie terug te verdienen.

PHOTO-2023-10-24-14-30-59.jpg

Van een kleine reparatie tot vernieuwen van uw gehele dak, staat dakdekkersbedrijf WHB Dakspecialist voor u klaar.

bottom of page