Het dak is een van de kwetsbaarste onderdelen van uw woning. Mocht er iets aan de hand zijn met uw dak dan kunt u dit beter zo snel mogelijk laten verhelpen voordat er door de lekkage nog meer schade aan uw huis ontstaat. Het kan zo zijn dat de huidige dakbedekking op uw dak zijn levensduur heeft bereikt en in de loop van de tijd is gaan uitdrogen. Als u te lang wacht met het opknappen en herstellen hiervan dan kan de complete dakconstructie aangetast worden.

Wat kan er worden ontdekt?

Slecht weer is vaak de oorzaak van een daklekkage. Wanneer het stormt of waait kunnen dakpannen verschuiven, door de ruimte die ontstaat kan er water naar binnen sijpelen. Ook kunnen algen of mos de oorzaak zijn van lekkage aan het dak. Na de inspectie zullen wij een deskundigadvies uitbrengen door middel van een offerte waarna u vrijblijvend een afspraak kan maken om de schade te verhelpen.

Wat wordt er gedaan bij een dakinspectie?

Bij onze gratis dakinspectie wordt uw dak gecontroleerd op gebreken. Hierbij wordt er gekeken naar de toestand van de dakbedekking, de dakpannen, het houtwerk en isolatiemateriaal. Ook wordt er gecontroleerd of er vocht en schimmel op de binnenmuren en plafond aanwezig zijn

Maak vandaag nog een afspraak!
Contact..